Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Norbert de Blaay

Norbert werkt al ruim twee decennia aan een betere overheid. Norbert is bedreven en gedreven in het vinden van passende oplossingen voor complexe samenwerkings- en governancevraagstukken in het publieke domein.

Norbert heeft veel ervaring als onderzoeker, procesbegeleider en -regisseur en kwartiermaker. In die rollen heeft hij zo al ruim 100 opdrachten voor KokxDeVoogd gedaan. Norbert vindt het belangrijk om een onderwerp goed en grondig te analyseren voordat hij met een mening komt en een advies geeft. Hij staat niet voor of achter maar naast zijn opdrachtgevers. Als een gids helpt hij bij het vinden van het juiste pad en biedt zo rust en comfort bij opdrachtgevers en ruimte om nieuwe wegen te vinden en te ontdekken.

Norbert is transparant, doortastend en heeft impact. Hij weet door een integrale benadering meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever. Hij werkt onafhankelijk en zegt ook wanneer iets niet kan.

Norbert is één van de bezielers achter het boekje Wegwijzer voor de gemeentesecretaris. Als expert op het gebied van governance binnen complexe samenwerkingen in de gemeentelijke context, was hij in 2020-2021 ook de drijvende kracht achter de Regie in de Regio – De Gids voor Regionale Samenwerkingen. Deze handleiding kwam tot stand in samenwerking met onze juridische partner Dirkzwager Legal & Tax.