Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Annette Ter Horst

Annette helpt publieke organisaties met het vinden van de juiste juridische oplossingen voor complexe vragen over samenwerking en goed bestuur.

Met haar brede juridische kennis en 20 jaar ervaring bekijkt Annette problemen vanuit verschillende invalshoeken. Ze is erg goed in het samenbrengen van verschillende meningen en heeft een scherp oog voor uiteenlopende belangen. Met haar enthousiasme en vastberadenheid zorgt ze voor praktische oplossingen die op draagvlak kunnen rekenen.

Maar Annette doet meer dan alleen juridisch advies. Ze is ook sterk in procesregie en ze zorgt voor goede communicatie. Daarmee creëert zij vertrouwen en handelt ze gemakkelijk in de dynamiek tussen politiek en bestuur. Dankzij haar scherpe analytische vaardigheden levert ze echte waarde voor haar klanten.

“Ik wil publieke organisaties helpen beter samen te werken. Alleen door samenwerking pakken we maatschappelijke problemen echt aan. Ik ben vooral gemotiveerd in situaties met veel politieke druk. In zulke situaties werk ik graag met mijn team om sterke, toekomstgerichte organisaties te bouwen.”

Haar uiteindelijke doel is om bij te dragen aan effectieve, betrouwbare publieke organisaties.