Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Werken bij

Jouw carrière bij KokxDeVoogd

Bij KokxDeVoogd zijn we altijd op zoek naar gedreven collega’s die in teamverband willen werken aan de grote maatschappelijke opgaven waar de decentrale overheid voor staat. Dat doen we voor overheden van noord tot zuid, en van oost tot west – overal kom je ons tegen. Alvast de sfeer proeven? In onze Werken Bij KokxDeVoogd-video vertellen we wat we doen, wie we zijn, wie er bij ons werken én wat we in jou als nieuwe collega zoeken.

bekijk onze vacatures

Hier word je blij van

Verschillende workshops en trainingen, ruimte om inhoudelijke kennis te verbreden en we houden je op de hoogte van de laatste trends en kennis. Dit als belangrijk onderdeel van de inhouse academy.
Werken bij ons doen we met zorg voor elkaar. We zijn een hecht team en investeren in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling met ons ruime opleidingsbudget en onze coaching mogelijkheden.
Ons nieuwe en moderne kantoor biedt een fijne atmosfeer met goede werkplekken, uitstekende koffie, een prima bedrijfsrestaurant en daarnaast de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken in heel Nederland.
We organiseren personeelsactiviteiten zoals heidagen, vrijdagmiddagborrels, etentjes en de jaarlijkse BBQ. Met het thuiswerkbudget kun je thuis werken met de juiste ondersteuning. En als je behoefte hebt aan extra vrije dagen, kun je die bij ons zelfs aankopen!
Verschillende workshops en trainingen, ruimte om inhoudelijke kennis te verbreden en we houden je op de hoogte van de laatste trends en kennis. Dit als belangrijk onderdeel van de inhouse academy.

Ontketen de kracht van jouw decentrale overheid

De kracht om het leven van de burger beter te maken. En dat is waar wij, de adviseurs en projectmanagers van KokxDeVoogd, het voor doen.

Onze missie

De eerste 100 dagen van

Lees het verhaal van Guido, een van onze adviseurs, over zijn eerste 100 dagen bij KokxDeVoogd. Ontdek hoe hij onze bedrijfscultuur heeft ervaren, welke projecten hij heeft aangepakt en hoe hij zich heeft ontwikkeld binnen ons team.

lees