Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Lukas Baars

Lukas onderscheidt zich als een toegewijde senior juridisch adviseur en partner, met een diepgaande expertise in de Omgevingswet, het ruimtelijke ordenings- en milieurecht. Zijn bijdrage aan de publieke sector is van duidelijke meerwaarde. Zijn specialisatie in complexe onderwerpen zoals stikstofregelgeving, omgevingsplannen en -programma’s, evenals zijn ervaring in omgevings- en bestuursrecht, maakt hem een unieke kracht in het veld. 

De aanpak van Lukas kenmerkt zich door een sterke focus op praktische en juridische oplossingen. Hij heeft een natuurlijk talent om ingewikkelde vraagstukken zowel vanuit een strategisch als operationeel perspectief te benaderen. Personen die met hem hebben gewerkt prijzen hem om zijn vermogen om snel tot de kern van een probleem te komen, waarbij hij orde schept in complexe situaties en deze vertaalt naar heldere, uitvoerbare strategieën. 

Zijn vastberadenheid en scherpe, resultaatgerichte benadering, gecombineerd met zijn passie voor de fysieke leefomgeving, maken hem een waardevolle adviseur. Lukas is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirerende leider en coach. Zijn motto ‘Alleen is maar alleen, resultaat is het product van samenwerking’ weerspiegelt zijn toewijding aan teamwork en samenwerking, essentiële elementen in de ethos van KokxDeVoogd. 

Als projectleider of programmamanager brengt Lukas een unieke combinatie van juridische scherpzinnigheid en een pragmatische benadering. Zijn vermogen om relaties te bouwen en draagvlak te creëren, maakt elk project waaraan hij werkt tot een gezamenlijk succes. Lukas is meer dan een jurist; hij is een strategische denker, een verbindende factor en een essentiële schakel in onze missie om de decentrale overheid te versterken en bij te dragen aan een betere fysieke leefomgeving.