Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

MVO

Wij vinden het belangrijk om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Om het aantal kilometers dat we reizen te beperken, overleggen en werken we waar mogelijk online. De kilometers die we wel maken, maken we zo duurzaam mogelijk.

Al onze leaseauto’s rijden elektrisch en iedereen heeft een NS-Business Card of maakt op een andere duurzame manier gebruik van het mobiliteitsbudget. Zo verminderen we actief onze CO2-uitstoot. Daarnaast hebben wij flexibele werktijden zodat we de spits zoveel mogelijk kunnen vermijden.

Duurzaamheid

Op ons kantoor maken we gebruik van bewegingsmelders voor onze verlichting en scheiden we het afval. Bovendien maken we gebruik van licht gerecycled en ongebleekt kopieerpapier en printen zoveel mogelijk dubbelzijdig. Uiteraard printen we liever helemaal niet. We maken ons kantoor zo groen mogelijk, met grote planten en onze befaamde moswand.

Maatschappelijke betrokkenheid

We dragen bij aan de ontwikkeling van de maatschappij door concrete maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Op dit moment helpen we bijvoorbeeld een Syrische kunstenares en vluchteling in haar ontwikkeling binnen de Nederlandse kunstwereld en ondersteunen we Het Lichthuis – een ontmoetingsplek voor kwetsbare Amsterdammers – bij de doorontwikkeling en versteviging van hun organisatie.

Ideeën over wat wij nog meer kunnen doen? Laat ons weten!

 

OPLOSSING

Versterken van maatschappelijke impact en cultuur door kunst

Ontdek hoe wij hielpen