Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Fleur Schneider

Mijn naam is Fleur Schneider. Momenteel studeer ik aan de Erasmus Universiteit waar ik de bestuurskundige master Governance en Management van Complexe Systemen volg. Een zeer interessante studie die mij leert om complexe vraagstukken vanuit een systemisch perspectief te benaderen. Sinds februari mag ik deze kennis bij KokxDeVoogd toepassen in de praktijk.

Bij KokDeVoogd loop ik een werkstage en voer ik mijn afstudeeronderzoek uit. Ik krijg de mogelijkheid mee te draaien in interessante en uitdagende projecten, voornamelijk binnen het Sociaal Domein. Dit is voor mij een mooie kans omdat ik hierbij mijn kennis over sociaal juridische vraagstukken uit mijn eerdere studie kan toepassen op bestuurskundige vraagstukken.

Mijn afstudeeronderzoek naar de Hervormingsagenda Jeugd sluit hier ook goed bij aan. De komende maanden zal ik gaan onderzoeken wat de sturingsbehoeften zijn van netwerkpartners in het Jeugdnetwerk zodat de Hervormingsagenda door gemeenten op een succesvolle manier kan worden geïmplementeerd. Een mooi onderzoek omdat ik hierbij een bijdrage kan leven aan sociaal maatschappelijke vraagstukken. Ik kijk uit naar de komende leerzame maanden binnen het mooie en hartelijke team van KokxDeVoogd!