Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Digitale transformatie

Informatie, data en ICT zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Dat speelt ook een belangrijke rol in het openbaar bestuur.

Data gedreven werken, interne informatisering, ketenregie, cyberveiligheid en privacy zijn vragen die bestuurders in toenemende mate tegenkomen. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen zijn weloverwogen keuzes nodig, die zowel de mogelijkheden van de technologie benutten, als waarborgen bieden voor de grondrechten en ethiek van inwoners en ondernemers.

 

Grip op het proces

Wij brengen duidelijkheid in de keuzes waar bestuurders voor staan, door middel van advies en procesbegeleiding. Dat doen we in de breedte, bijvoorbeeld door het opstellen van een organisatie brede i-visie, of ingezoomd op één vraagstuk, bijvoorbeeld door grip op de processen van je organisatie te krijgen via process mining.

OPLOSSING

Invloed op uitvoeringsketens door ketenregie: De VNG

"Dit onderzoek laat zien: hier zijn we wél van en dat gaat op deze manier bijdragen aan de strategische doelen van gemeenten.”

Ontdek hoe wij hielpen