Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Feie Herkes

Feie is adviseur en onderzoeker. Hij wordt warm van uitdagende multi-actor beleidsprocessen en adviesvragen, met name in het fysiek domein. Vanuit zijn wetenschappelijke achtergrond neemt hij een unieke kijk op de bestuurlijke impact van de Omgevingswet mee. Dit komt hem van pas als adviseur, onderzoeker, maar ook als procesondersteuner en -begeleider.

In zijn werkwijze kenmerkt Feie zich door een combinatie van structuur en flexibiliteit. Vanuit structuur brengt hij overzicht aan in projecten, maar door flexibel te blijven behoudt hij de aansluiting bij en samenwerking met de opdrachtgever. Zeker wanneer een dynamische politiek-bestuurlijke context daarom vraagt. Niet verassend is luisteren één van zijn sterke kanten.

Feie zoekt altijd naar handelingsperspectief, en werkt het liefst samen met en vanuit de kennis en ideeën die bij opdrachtgevers al bestaan, maar nog beter uit de verf kunnen komen. Zo zorgt hij ervoor dat opdrachtgevers hun ambities écht waarmaken.

Opdrachtgevers en collega’s hebben Feie er graag bij, vanwege zijn rustige persoonlijkheid en de aandacht die hij voor proces én voor de sfeer in het team heeft. Je herkent hem aan zijn zwarte koptelefoon. Van Taylor Swift tot TOOL, geen dag zonder goeie muziek. Een brede smaak en een brede interesse: nieuwsgierig is een understatement.