Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Bram Renzen

Bram is in maart 2021 begonnen als junior adviseur bij KokxDeVoogd. Hij heeft in Maastricht onder andere economie gestudeerd. Naast economie heeft hij zich tijdens zijn studie ook gefocust op psychologie en hij behaalde een master Human Decision Science.

Bram heeft onderzoek gedaan naar zogenaamde ’gender’ verschillen in strategische beslissingen: zijn er patronen te herkennen in beslissingen die overwegend het gevolg zijn van het geslacht van de beslisser? De uitkomst was (uiteraard) erg genuanceerd. Veel te genuanceerd voor dit korte tekstje in ieder geval… Bram praat er graag over bij een kopje koffie, dus aarzel niet om hem te contacteren!

Bram deed ook onderzoek en schreef zijn scriptie over de ontwikkeling van de inkomensongelijkheid in Nederland. Een uitermate relevant en actueel onderwerp waar hij zich ook binnen KokxDeVoogd en als adviseur sociaal domein verder in zal specialiseren.

Door Brams  gestructureerde werkwijze kan hij kwalitatief hoogwaardig werk leveren en door zijn jeugdig enthousiasme weet hij mensen mee te nemen in zijn plannen en ideeën.