Doreen Boeijen

 d.boeijen@kokxdevoogd.nl

 0646360004

LinkedIn

 
 
Hoe je Doreen herkent
 

Doreen Boeijen ging in oktober 2021 aan de slag als algemeen directeur bij KokxDeVoogd. Zij werd verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, in de breedste zin van het woord. Gedreven en met kennis van zaken (zowel op vlak van adviesdiensten als van bestuur) zorgt zij voor verbinding tussen alle verschillende experts binnen KokxDeVoogd. 

Doreen: “De rode draad in mijn loopbaan is visie voor de dag van morgen in combinatie met  daadkracht in het hier en nu. Met andere woorden: strategisch denken gekoppeld aan operationeel doen, ten gunste van de organisatie en al haar stakeholders.”

Die focus op lange termijn visie en strategie hoort van nature bij haar persoonlijkheid, evenals aandacht voor praktische haalbaarheid. Jarenlange ervaring heeft daar een goede situationele sensitiviteit aan toegevoegd, waardoor Doreen soepel en krachtig inspeelt op de mensen en omgeving om haar heen. En deze kunst ook overdraagt op de mensen om haar heen.

Doreen herken je aan haar drive. Ze is ondernemend, probleemoplossend en resultaatgericht. Ze denkt onafhankelijk en praat constructief-kritisch mee. Dat alles wordt gecompleteerd met een gezonde dosis humor en oprechte belangstelling voor de mens achter de organisatie.

Een solistisch bestuurder is zij zeker niet: ze bekleedt bij voorkeur de rol van verbinder. Ze streeft dan ook naar synergie tussen alle componenten in een bedrijf - met een gezamenlijke focus op het beoogde doel - op korte en lange termijn.

Voor Doreen zich aansloot bij KokxDeVoogd bekleedde zij directie- en bestuursfuncties bij uiteenlopende (inter)nationaal opererende organisaties als Van Herwijnen Kreston, Yacht, SNS Reaal en KPN. Tevens bekleedt zij tot op heden diverse commissariaten en bestuursfuncties in toezichtraden binnen het maatschappelijke speelveld.

Doreen: "Als directeur krijg ik het meeste energie van teams coachen tot gedreven professionals. Bij KokxDeVoogd hoop ik dat dagelijks te doen. Met als belangrijke extra dimensie de maatschappelijke relevantie van ons advieswerk. Ik heb in het verleden eerlijk gezegd wel eens ‘de mens’ gemist in het bedrijfsresultaat. Ik zie er dus erg naar uit om iets te kunnen bijdragen aan een goed functionerend sociaal domein in ons land."

Mooiste compliment dat Doreen ooit kreeg van een klant:

“Doreen is als geen ander in staat om kansen voor een organisatie te onderkennen, benutten en creëren.”