Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

De eerste 100 dagen van Guido Lafeber

Mijn wens was om te werken in een organisatie die echt goed kijkt en luistert, zoekt naar de best passende oplossingen voor de vraagstukken waar we aan mogen bijdragen. Direct werd ik bevestigd dat mijn stap vanuit de detachering naar KokxDeVoogd de juiste is.

Tijdens de eerste maand leer je je collega’s kennen en begint het inwerktraject. En daar is voor mij de meerwaarde van KokxDeVoogd ook snel duidelijk geworden, kennis opbouwen en vervolgens delen. Ik merk dat ik daar iedere keer weer energie van krijg. Net als van de vanzelfsprekendheid dat je samenwerkt en samen betere resultaten voor je opdrachtgevers kunt bereiken maar ook zelf meer en sneller leren.

Mijn eerste twee opdrachten bij KokxDeVoogd kon ik meenemen, en de eerste nieuwe opdrachten zitten al in de pijplijn. Mooie nieuwe uitdagingen waarin ik mijn ervaring kwijt kan en nog genoeg kan leren. Kortom genoeg uitdaging en met een diversiteit aan opdrachten in het vooruitzicht!