Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Sanne van der Meer

Sanne begon in maart 2022 als adviseur en onderzoeker bij KokxDeVoogd. Voordat ze in dienst trad, behaalde ze haar PhD in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de UvA. Ze deed onderzoek naar hoe teams en organisaties verandering in de praktijk brengen en omgaan met de uitdagingen van verandering. Tijdens haar master sociale psychologie aan de VU raakte ze al gefascineerd door veranderingsvraagstukken binnen organisaties.

Een specialisme dus, dat zeer actueel is en naadloos aansluit op veel typische KokxDeVoogd-adviesverlening aan (lokale) overheden en hun vaak complexe samenwerkingsverbanden in tijden van transitie. In haar huidige functie brengt Sanne haar analytische en oplossingsgerichte blik samen met haar enthousiasme en haar ’drive’ om een bijdrage te leveren aan sterke overheid en rechtvaardige maatschappij.

Sanne: “Tijdens mijn promotie-onderzoek heb ik ontdekt hoe ik door te zoeken naar de vraag (of vragen) achter de vraag, grote en complexe uitdagingen inzichtelijk kan maken. Dat is ook mijn taak als adviseur, om tot heldere en haalbare adviezen te komen.”

Kennis maken met Sannes mensgerichte visie en frisse blik? Neem vooral contact met ons op!