Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Anna Tersteeg

Diepgang en vooruitgang, dat zijn de twee pijlers waar Anna door gedreven wordt. Als adviseur bij KokxDeVoogd werkt ze sinds april 2021 met veel energie aan de staat van morgen. Met haar academische achtergrond in geschiedenis en politieke filosofie biedt ze nieuw perspectief en ontrafelt ze de vraag achter de vraag. Haar breed geïnteresseerde blik weet ze uitstekend te vertalen naar integrale- en lokale vraagstukken, concrete rapportages en praktische doelstellingen.

Als onderzoeker en adviseur wil Anna mens en organisatie helpen écht impact te maken. Haar ervaring als stagiaire bij de Nederlandse Ambassade en als coach in politieke communicatie toont dat ze op elk mogelijk niveau verbinding vindt tussen personen, belangen en domeinen. Met haar enthousiaste en oplossingsgerichte aard kan Anna binnen elk domein aan de slag. Daarbij verliest ze nooit het hoofddoel uit het oog: een mooiere maatschappij voor iedereen.

Anna is communicatief sterk, analytisch en pragmatisch. Ze streeft naar het hoogst haalbare in zichzelf en voor anderen. Een echte aanpakker dus! Wil je weten wat Anna voor jou kan betekenen? Ze drinkt graag een kopje koffie met je.

Afwezig op vrijdagmiddag.