Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Versterken van maatschappelijke impact en cultuur door kunst

Als KokxDeVoogd worden we gedreven door het beter laten functioneren van de overheid.

We kijken echter ook breder, en vinden het belangrijk om als bureau ook een bijdrage te leveren aan maatschappelijke doelen waarin we geloven. Ter gelegenheid van ons tienjarig jubileum in 2022 hebben we daarom besloten tot een jaarlijkse besteding van een vast ‘lustrumbudget’ aan een maatschappelijk doel.

Een van de maatschappelijke doelen waaraan we in 2023 hebben mogen bijdragen is het bieden van een podium aan Parisa Akbarzadehpoladi. Parisa is een kunstenares die wegens politieke redenen Iran ontvlucht is en nu 10 jaar in Nederland woont. Door middel van haar kunst probeert Parisa mensen van verschillende achtergronden tot wederzijds begrip te brengen over culturen, normen en waarden.

Samen met kunstenares Maartje Blans is KokxDeVoogd een samenwerking gestart om Parisa te begeleiden om haar werk een groter en meer bestendig podium te geven. De samenwerking heeft onder meer geresulteerd in een prachtige tentoonstelling in de voormalige Koepelgevangenis in Haarlem over de betekenis en de waarde van vrijheid.