Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Laure d’Hondt

Laure is een levendige en betrokken adviseur die haar talenten met verve inzet voor de publieke sector. Ze heeft de gave om buiten de gebaande paden te denken en handelen en ze is een bindende kracht die mensen en strategieën samenbrengt. Daarbij is Laure doortastend richting heldere doelstellingen en besluiten. Ze ziet snel verbanden in complexe situaties en stelt vragen die een nieuwe kijk, verdieping en oplossing kunnen brengen.

Laure is juriste én antropoloog, met veelzijdige inzichten in de werking van het recht in de dagelijkse praktijk. Deze zijn gebaseerd op haar langdurige onderzoek in Latijns-Amerika en Indonesië, onder andere naar milieurecht en de toepassing daarvan in de praktijk. Ook haar ervaringen in het Nederlandse (academische) onderwijs en in de publieke sector dragen bij aan haar brede kijk op organisaties en de inhoud. Laure bezit een schat aan voorbeelden en kaders waaruit ze kan putten in de omgang met diverse groepen mensen op verschillende niveaus, en kan daarmee inhoud en proces samenbrengen, met oog voor de menselijke maat.

Wat Laure’s carrière kenmerkt, is haar vermogen om een analytische en kritische blik op organisaties en materie te combineren met een bruisend enthousiasme voor het bevorderen van samenwerking tussen mensen. Deze unieke combinatie van vaardigheden brengt haar naar het domein van organisatie- en verandermanagement, waar ze zich met hart en ziel inzet. Dat doet zij zonder het belang van inhoud en praktische oplossingen uit het oog te verliezen. Dit maakt Laure een waardevolle toevoeging aan het team van KokxDeVoogd.

Wanneer Laure niet aan het werk is, is ze een liefdevolle moeder van twee energieke kindjes. Ze geniet van wandelingen in het bos, danst met vreugde, speelt af en toe op haar ukelele en levert een waardevolle bijdrage als vrijwilliger bij diverse lokale organisaties en initiatieven. Haar veelzijdige interesses en betrokkenheid bij zowel haar professionele als persoonlijke leven weerspiegelen de diepte en breedte van haar karakter.