Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Hidde Ploysiri

Hidde is onze Marketing en Communicatie Manager. Als specialist in het veld begrijpt hij heel goed de unieke uitdagingen en kansen voor ons bureau, die de snelle ontwikkelingen binnen de online wereld met zich meebrengen. Met zijn deskundigheid slaat hij een brug tussen ons klantcontact en de mogelijkheden van slimme technologie om dat contact te verbeteren en te versterken.

In zijn vroegere rollen heeft Hidde waardevolle ervaring opgedaan in zowel IT als bedrijfsprocessen. Nu richt hij zich bij ons op het verbeteren van onze digitale communicatie- en marketingstrategie. Dat doet hij door de nadruk te leggen op hoe mensen online denken en doen. Hij redeneert vanuit hoe mensen hun reis online ervaren. Zijn aanpak is gestructureerd en gericht op resultaten die lang meegaan. Dat past goed bij KokxDeVoogd, want wij gaan altijd voor dat type resultaat.

Hidde is een voorstander van samenwerking en het bundelen van krachten in multidisciplinaire teams. Daarbij werkt hij met actief luisteren en bewust waarderen.

“Ik geloof in de kracht van waardering. In mijn ogen begint alles met waardering—voor jezelf, voor je collega’s en voor de opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat als we elkaar waarderen in onze unieke talenten, we automatisch sterke en authentieke content kunnen maken. Als Marketing en Communicatie Manager bij KokxDeVoogd zet ik deze persoonlijke overtuiging om in de creatie van content die niet alleen spreekt, maar ook resoneert. Voor mij is waardering niet zomaar een woord; het is de basis voor echte, impactvolle communicatie.”

Zijn uiteindelijke doel is om KokxDeVoogd nog sterker te maken als toonaangevende en betrouwbare partner voor de decentrale overheid.