Onze mensen

Is uw regeling al Wgr-proof of heeft u vragen over het wijzigen van uw regeling?

Guido Lafeber

Spreek een adviseur
Onze adviseurs staan voor je klaar

In vrijwel iedere opdracht zitten interessante en uitdagende 'nieuwigheden' waarmee mijn van nature nieuwsgierige aard wordt geprikkeld.

Victor Eiff

spreek een adviseur
Onze mensen

Onze missie

Het is ons doel om de overheid in topvorm te krijgen, zodat de samenleving de staat krijgt die zij verdient.

KokxDeVoogd wil bekend staan als één van de beste adviesbureaus voor de publieke sector. Onze focus is het functioneren van de decentrale overheid; gemeenten, provincies, waterschappen en samenwerkingsverbanden. Ook de rijksoverheid voorzien wij van advies als het gaat om dat functioneren van de overheid. Wij helpen hen met het oplossen van vraagstukken om zo samen de staat van morgen te creëren. Bekijk hieronder onze video waarin collega’s vertellen wat ons drijft en hoe we je verder kunnen helpen.

Onze kernwaarden

focus op de klant, altijd toegevoegde waarde
doordringen tot de kern
expertise en ontwikkeling als bepalende factor
excellente ondersteuning en persoonlijke groei
korte lijnen, grote betrokkenheid
focus op de klant, altijd toegevoegde waarde

Ontmoet het team achter onze impact

Bij KokxDeVoogd zijn we altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde professionals die een verschil willen maken. Sluit je aan bij ons team van onderzoekers, adviseurs en procesregisseurs en help publieke organisaties beter samen te werken en te presteren. Bekijk onze actuele vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het goed functioneren van de overheid.

Vacatures