KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Roos Molendijk

r.molendijk@kokxdevoogd.nl
 088-1164000
06-83 02 02 25
LinkedIn
 

 
 
We hebben de neiging nieuwe problemen met oude manieren van denken op te willen lossen
 

Als adviseur help ik organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsvormen en het inrichten van de governance. Dat doe ik vanuit een juridische insteek. Ik zie het als een uitdaging  om advies te geven dat niet alleen juridisch klopt, maar daarnaast ook bestuurlijk gedragen wordt en past binnen de organisatie die ik adviseer.

Voor mijn overstap naar KokxdeVoogd heb ik gewerkt als jurist bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en als advocaat bij een groot (regionaal) kantoor. Hierdoor heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor (bestuurlijke) verhoudingen binnen publieke organisaties. Ik vind het leuk om verschillende organisaties met verschillende belangen te verbinden.

Wat mij typeert? Ik ben nieuwsgierig, inhoudelijk gedreven, enthousiast en mijn kracht is dat ik snel doorzie wat de kern van een vraagstuk is en welke verschillende belangen er spelen. Dat helpt mij om organisaties goed te helpen bij het kiezen van de voor hen best passende samenwerkingsvorm, zodat zij (nog) beter in staat zijn om hun maatschappelijke ambities waar te maken.

 In mijn vrije tijd hou ik van koken, sporten en viool spelen en ik doe graag leuke dingen met vrienden. Verder lees ik graag mooie boeken en vind ik het leuk om vreemde talen te leren.

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.