KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Hans Takács

 h.takacs@kokxdevoogd.nl
  088 - 11 640 00
 06 - 51 10 52 40
LinkdIn

 
 
Hoe je Hans Takács herkent
 

Hans Takács maakt mensen, teams en organisaties zelfbewuster en onbevangen. Zijn inzet concentreert zich rond de onderstroom van samenwerkingsvraagstukken, team- en organisatieontwikkeling, cultuurverandering, training en coaching. Het thema mindset speelt een belangrijke rol in zijn werk. Hans is gecertificeerd coach en werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepsscoaches.

Hans werkt ruim 25 jaar in de advieswereld en is sinds 2005 zelfstandig actief. Zijn samenwerking met KokxDeVoogd biedt hem veel variatie in zijn werk, professionele verdieping en intervisie. Als ‘gedragsmens’ komt Hans bij KokxDeVoogd weer in aanraking met disciplines die hij uit het oog was verloren maar die in het licht van veranderen net zo belangrijk zijn.

Hans hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Hij studeerde Bestuurskunde en Veranderkunde en heeft als ervaren adviseur een groot palet aan invalshoeken, methoden en technieken. In 2017 verscheen Hans zijn eerste boek Veranderkracht, veranderen door vooral jezelf te blijven.

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.