Over KokxDeVoogd

KokxDeVoogd
Ontdek de staat van morgen

Het adviesbureau voor de publieke sector

Ontdek de staat van morgen

Het werkterrein van KokxDeVoogd is de publieke sector en alles wat daaraan raakt. 

Onze adviseurs hebben passie voor de publieke zaak. Links en rechts wordt er gebouwd aan een nieuwe overheid en aan de staat van morgen. Ontdek met KokxDeVoogd hoe uw organisatie in alle veranderingen plek, perspectief en nieuw elan vindt.

KokxDeVoogd. Hét adviesbureau voor de publieke sector.

Onze ambitie is om publieke organisaties beter te laten functione­ren. Dat doen we op het gebied van procesregie, management accounting, mens & organisatie, bestuurlijk juridische strategie en informatiemanagement.Integraal werken

Als adviseurs helpen wij overheden en maatschappelijke organisaties. Wij hebben daarvoor onze beproefde, onderzoekende en doelgerichte aanpak. Integraal werken staat hierbij centraal; in elke opdracht bundelen wij onze expertises.

Lees meer

Onze adviseurs hebben passie voor de publieke zaak en de opgaven waar uw organisatie voor staat

In deze tijd van grote veranderingen wordt de roep om samenwerking steeds luider. Publieke organisaties kiezen vaak om niet zelfstandig taken uitvoeren. Samenwerking is het sleutelwoord. Dat is geen toeval. Nederland is gebouwd op samenwerking. Ons veel geroemde poldermodel gaat terug tot de vroege Middeleeuwen toen de verwoestende kracht van het water collectief werd bevochten.

Met elkaar gaat het misschien iets trager, maar je bereikt meer. Het is de drive van KokxDeVoogd om publieke organisaties beter te laten functioneren. Om van veranderingen verbeteringen te maken. Daarin werken we transparant, denken onafhankelijk, en zijn betrokken en verbindend. Dat blijkt steeds opnieuw goed te werken.  

Lees meer

Samenwerking.
Wij weten er alles van

Het ontwerpen, bouwen en laten werken van tal van samenwerkingsverbanden is het handelsmerk van KokxDeVoogd. Wij komen overal, maar zien onze expertise steeds meer focussen op het sociaal domein, het fysiek domein en belastingen. Wij werken vanuit de inhoud met een scherp oog op de kaders en krachtenvelden waarin uw organisatie opereert. Wij creëren inzicht en doorzicht in vaak complexe situaties en structuren. Met een doordachte strategie, een goedlopend en geordend proces en een gemeenschappelijke aanpak. Zo realiseren wij een duurzame en succesvolle samenwerking. Daar weten we bij KokxDeVoogd zelf ook alles van. Wij vonden elkaar in 2012 op een gedeelde ambitie en hebben samen een adviesbureau gebouwd op onze schat aan kennis, inzichten en ervaring op het snijvlak van samenwerking en verandering in de publieke sector.

Lees meer

En die vogel dan?

Die vogel in ons logo is een robijnkeelkolibrie, de archilochus colubris. Leeft in en trekt door Noord- en Midden-Amerika. Een hele kleine vederlichte vogel. Wordt een centimeter of 9 en weegt slechts 3 gram. Kan stationair in de lucht hangen, maar ook met een onvoorstelbare snelheid in duikvlucht gaan en remmend de druk van 9g weerstaan. Deze supersonische lichtgewicht is ons tot voorbeeld in zijn stationaire helicopterview, zijn snelheid en in het niet zelden onder hoge druk tot resultaten komen. En naast de dubbele woordwaarde ziet de robijnkeelkolibrie er ook nog eens prachtig uit. Vandaar.