KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.

Expertise | Informatie-management

De samenleving wordt steeds complexer, maatschappelijke opgaven veranderen en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn disruptief. Een goed ingerichte informatiemanagement functie is cruciaal. Samenwerking, standaardisatie en goed opdrachtgeverschap zijn hierbij sleutelbegrippen. Kunnen we de veranderopgaaf voor informatiemanagement en ICT (bijvoorbeeld binnen het sociaal domein en de Omgevingswet) zelf of beter in samenwerking oppakken? Op welke taken voor informatiemanagement en ICT is het voor ons zinvol om samen te gaan werken? En hoe organiseren we dit?
Op deze vragen geven onze experts informatiemanagement u graag een antwoord. Bijvoorbeeld door het doorlichten van de informatievoorziening op volwassenheid, het opstellen van een informatiestrategie, het verbeteren van de informatiemanagement functie binnen samenwerking en het goed organiseren van opdrachtgeverschap richting ICT-leveranciers. Maxim, Bart en Jochem adviseren u over de informatiemanagement aspecten van samenwerking vanuit een integrale benadering of als expert.

Geïnteresseerd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


• Informatiestrategie opstellen
• Verbeteren van (regie op) de informatiehuishouding
• Versterken van het ICT-opdrachtgeverschap
• Doorlichten van de informatiemanagement functie

Wilt u kennismaken of advies?

Bart, Jochem en Maxim adviseren u graag over de procesmatige aspecten van samenwerking. Neem contact op voor een kennismaking.


KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.