Matthias Blankesteijn

m.blankesteijn@kokxdevoogd.nl

  06 – 19 51 09 95

LinkedIn

 

 
 
 

De eerste 100 dagen van Matthias

Eerlijk gezegd zit Matthias al wat langer dan 100 dagen bij KokxDeVoogd. Maar geen beter moment om terug te kijken dan de rustige dagen tussen kerst en Oud en Nieuw natuurlijk. En dus hier het langverwachte stukje: de eerste 100 dagen van Matthias!

"Toen ik van de universiteit kwam had ik een aantal zaken op mijn wensenlijstje voor mijn eerste ‘echte’ werkgever:

1. Ik wilde opdrachten doen binnen de (semi-)publieke sector die daadwerkelijk impact hebben. Geen bureaula-rapporten schrijven vol algemeenheden dus.

2. Ik wilde werken aan meerdere uitdagende opdrachten tegelijk en

3. Ik wilde dit doen in een team van enthousiaste mensen die laten zien dat ze een passie hebben voor de publieke zaak.

Reflecterend op mijn eerste 100 dagen bij KokxDeVoogd kan ik zeggen: het is gelukt!

Ik ben begonnen bij KokxDeVoogd in een rare tijd: door de coronacrisis werd thuiswerken de norm, werden overleggen online-overleggen en vond de kennismaking met collega’s veelal digitaal plaats. Toch heb ik mij vanaf dag 1 op mijn gemak gevoeld. Vanaf die eerste werkdag werd ik ook meteen ondergedompeld in een breed scala aan projecten en opdrachten.

Van het werken aan een samenwerkingsvraagstuk binnen de decentrale overheid is, tot het maken van een toolbox voor een omgevingsdienst tot een governancevraagstuk voor een aantal (koepel)organisaties, ik kreeg veel uitdagingen om me in vast te bijten. Stuk voor stuk fijne opdrachten waarbij ik als relatieve ‘nieuweling’ een rol heb mogen spelen.

En dat is ook KokxDeVoogd: of je nou junior, medior of senior bent, jouw input wordt serieus genomen om het project verder te brengen, en kan je met jouw perspectief bijdragen aan het vinden van oplossingen voor publieke vraagstukken. En zo divers als publieke vraagstukken kunnen zijn, zo divers zijn ook de opdrachten die je als adviseur bij KokxDeVoogd tegenkomt.

Ik moet zeggen: dat geeft energie. Genoeg energie om vol passie ook in 2022 verder te werken, te ontwikkelen en te proeven aan het brede scala van domeinen, vraagstukken en opdrachten die de publieke sector biedt. Ik kijk er naar uit!"