Arie Viskil

a.viskil@kokxdevoogd.nl
 088 - 116 40 00
06- 53 35 26 49
LinkedIn
 

 
 
 

De eerste 100 dagen van Lea

Om maar te beginnen met een cliché: mijn eerste 100 dagen zijn omgevlogen. KokxDeVoogd blijkt écht dat mooie en dynamisch bedrijf waar ik op hoopte, en elke dag zie ik opnieuw hoe alle collega’s die dynamiek gaande houden. Binnen het domein van Leefbaarheid en Veiligheid is de verdieping van de dienstverlening in volle gang. Het geeft me heel veel voldoening dat ik daar mijn eigen bijdrage aan kan leveren.

 

We ontwikkelen volop onze competenties en ons netwerk op het vlak van Leefbaarheid en Ondermijning. En dus mag ik me bezighouden met veel verschillende en urgente vraagstukken.  Wat is de kracht/macht van sociale netwerken? Wat is de doorwerking van Corona? Hoe krijg je als gemeente grip op de factoren die de leefbaarheid beïnvloeden?

De verschillende domeinen en KokxDeVoogd-teams, elk met hun eigen specialismen en focus, geven mij een bredere kijk op de grote opgaven. De vele dwarsverbanden tussen grote maatschappelijke thema’s werken uitdagend, maar ook heel inspirerend. We zoeken steeds de raakvlakken op tussen de kennis en kunde van de adviseurs en de teams. De werking van het sociaal domein en de raakvlakken met leefbaarheid en veiligheid, de link met good governance en het fysiek domein…  tijdens gezamenlijke overleggen zien we veel dingen bij elkaar komen en gaan we op zoek naar hoe we daar mee kunnen omgaan.

Ik voel me dus als een vis in het water. Met de succesvolle OORA hebben mijn collega’s al een mooie basis gelegd voor ons team.  Ik zie erg uit naar de verdere verdieping én verbreding van onze activiteiten op het vlak van Leefbaarheid en Veiligheid.