Anna Tersteeg

a.tersteeg@kokxdevoogd.nl

  06 – 19 16 13 18

LinkedIn

 

 
 
 

De eerste 100 dagen van Anna

Wat gebeurt er als je werkt aan de staat van morgen? Dan kijk je vooruit en ben je gefocust op de stip op de horizon. De kracht van vooruitgang zit echter in het weten waar je vandaan komt.

Reflecterend op mijn eerste 100 dagen ben ik in een stroomversnelling van projecten, kennis en ervaring gekomen. Vanaf dag één ben ik hartelijk ontvangen door mijn nieuwe collega’s en werd ik betrokken bij lopende projecten. Binnen no time voelde ik mij als een vis in het water.

Diversiteit en zelfstandigheid zijn een van de sterkste kanten van KokxDeVoogd. We werken integraal, domein-overstijgend, waardoor geen opdracht of team hetzelfde is. Ook krijg je al snel eigen verantwoordelijkheid bij uiteenlopende projecten, maar uiteraard kan je altijd terecht voor hulp. Deze mate van zelfstandigheid en de verschillende soorten opdrachten maakt dat je ongelofelijk veel leert en altijd wordt uitgedaagd.

Ik heb mij bezig gehouden met advieswerk, onderzoek en productontwikkeling en het mooie is dat ik hiermee niet alleen mijzelf als professional verder ontwikkel, maar tegelijkertijd ook bijdraag aan een mooier Nederland. Ik vind het prachtig, elke dag weer, en dat al (of pas) 100 dagen lang.

Terugkijkend zie ik welke sprongen ik heb gemaakt en dat maakt mij enthousiast voor de sprongen die nog gaan komen. Dus…voldoende achterom gekeken… nu volle vaart vooruit!