Sanne van der Meer

s.vandermeer@kokxdevoogd.nl

  06 193 16 943

LinkedIn

 

 
 
Hoe je Sanne van der Meer herkent
 

Sanne begon in maart 2022 als junior adviseur en onderzoeker bij KokxDeVoogd. Voordat ze in dienst trad, behaalde ze haar PhD in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de UvA. Ze deed onderzoek naar hoe teams en organisaties verandering in de praktijk brengen en omgaan met de uitdagingen van verandering. Tijdens haar master sociale psychologie aan de VU raakte ze al gefascineerd door veranderingsvraagstukken binnen organisaties. 

Een specialisme dus, dat zeer actueel is en naadloos aansluit op veel typische KokxDeVoogd-adviesverlening aan (lokale) overheden en hun vaak complexe samenwerkingsverbanden in tijden van transitie. In haar huidige functie brengt Sanne haar analytische en oplossingsgerichte blik samen met haar enthousiasme en haar ’drive’ om een bijdrage te leveren aan sterke overheid en rechtvaardige maatschappij. 

Sanne: "Tijdens mijn promotie-onderzoek heb ik ontdekt hoe ik door te zoeken naar de vraag (of vragen) achter de vraag, grote en complexe uitdagingen inzichtelijk kan maken. Dat is ook mijn taak als adviseur, om tot heldere en haalbare adviezen te komen."

Kennis maken met Sannes mensgerichte visie en frisse blik? Neem vooral contact met ons op!