Leatitia Renfurm

l.renfurm@kokxdevoogd.nl
 088 - 11 640 01
06-43992474
 LinkedIn

 
 
Hoe je Lea herkent
 

Alweer een aantal jaren geleden geboren in het warme Suriname. Die dag de naam gekregen van zuster Laetitia. Een betekenisvolle naam, dat zeker. Maar wel wat lang. Vele jaren later is die naam teruggebracht tot een 1-lettergrepige roepnaam: Lea.

Inmiddels 4 decennia woonachtig in Nederland. Met een verrijkte diaspora uit Azië, Europa en Afrika, en alle invloeden die daaruit voortvloeien. Globalist in lijf en leden. Geïnspireerd door de vele mensen met vele achtergronden en hun vindingrijkheid. Gedreven om daaruit te komen tot inspirerende gedachten die uiteindelijk leiden tot mooie ideeën, uitgeschreven in mooie en haalbare plannen.

Lea’s carrièrepad is voor het overgrote deel bij de overheid verlopen. Daarnaast ook vele jaren in de medezeggenschap. Enkele jaren colleges gegeven bij  Intercollege Business-school aan potentiële aanstormende (jonge) bedrijfskundigen en veel stagiaires van hoge scholen en universiteiten begeleid tijdens hun afstudeerstages.

Lea: “Ik prijs me gelukkig dat ik bij vele mooie onderzoeken betrokken ben geweest. Ik zoek de breedte op. Afgestudeerd in Bedrijfskunde. Maar heb mijn thesis zowel in Veranderkunde als Human Resourcing verdedigd.  En oh ja, ook nog een korte uitstap naar Corporate gedaan. En dan ben ik ongetwijfeld nog wat vergeten.

En dan nu: associée bij KokxdeVoogd, waarbij alles bij elkaar lijkt te komen. Samen met andere topadviseurs gezamenlijk komen tot mooie projecten, geïnspireerd raken en vooral met elkaar te delen. Want als je niet kunt delen dan kun je ook niet vermenigvuldigen.”