Hans Takács

 h.takacs@kokxdevoogd.nl
  088 - 11 640 00
 06 - 51 10 52 40
LinkdIn

 
 
Hoe je Hans Takács herkent
 

Hans Takács maakt mensen, teams en organisaties zelfbewuster en onbevangen. Zijn inzet concentreert zich rond de onderstroom van samenwerkingsvraagstukken, team- en organisatieontwikkeling, cultuurverandering, training en coaching. Het thema mindset speelt een belangrijke rol in zijn werk. Hans is gecertificeerd coach en werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Hans is ruim 25 jaar adviseur en sinds 2005 zelfstandig actief. Zijn samenwerking met KokxDeVoogd biedt hem veel variatie in zijn werk, professionele verdieping en intervisie. Als ‘gedragsmens’ komt Hans bij KokxDeVoogd weer in aanraking met disciplines die hij uit het oog was verloren maar die in het licht van veranderen net zo belangrijk zijn.

Hans hecht grote waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Hij studeerde Bestuurskunde en Veranderkunde en heeft als ervaren adviseur een groot palet aan invalshoeken, methoden en technieken. In 2017 verscheen Hans zijn eerste boek Veranderkracht, veranderen door vooral jezelf te blijven.