Diensten en kennis

Ontdek met KokxDeVoogd hoe uw organisatie plek, perspectief en nieuw elan vindt met alle uitdagingen in de samenleving. De maatschappelijke veranderingen zijn fors en goede uitvoering is cruciaal. Dat stelt u voor opgaven waar wij met onze passie voor de publieke zaak, graag over meedenken en aan meewerken. Dit merkt u in al onze onderzoeken, evaluaties, rapporten, managementrollen en procesdiensten.

Onze dienstverlening  is multidisciplinair. Wij beschikken over expertise op het gebied van procesregie, management accounting, mens & organisatie, bestuurlijk-juridische strategie en informatiemanagement. Onze adviseurs zijn gewend om samen te werken, met elkaar en als partner in uw team.

U treft onze adviseurs aan in verschillende typen opdrachten. Vaak zijn wij strategisch adviseur, procesregisseur of onderzoeker. Maar wij hebben ook toegevoegde waarde in de rol van programmamanager, verandermanager, kwartiermaker, projectleider, juridisch strateeg, bestuurlijk secretaris, financieel adviseur, coach, spreekstalmeester van (raad)sessies, begeleider van fusies en defusies en facilitator van workshops.

Referentieprojecten
Overzicht
Blogs & artikelen
Overzicht
Wilt u kennismaken of advies?
Neem contact op met onze adviseurs