Ben Kokx

b.kokx@kokxdevoogd.nl
088 - 116 40 05
06 - 55 36 47 98
LinkedIn

 
 
Hoe je Ben Kokx herkent
 

Ben Kokx is bedreven en gedreven in het helpen oplossen van complexe samenwerkings- en governancevraagstukken bij overheidsorganisaties en culturele instellingen. Ben heeft een sterke inhoudelijke drive en zoekt telkens naar een actuele antwoord op de veranderende eisen die aan het functioneren van overheidsorganisaties worden gesteld. Publieke waarden zijn voor hem een belangrijk kompas.

Ben verkent graag onontgonnen terrein en is voorloper in het bedenken van nieuwe samenwerkingsvormen. Hij deed baanbrekende opdrachten, zoals het programmamanagement Samen Organiseren van de VNG. Ben heeft een rijke ervaring als procesbegeleider en -regisseur. Ben vervult deze rol op een gidsende manier, niet op de eerste viool spelend, maar bedachtzaam opererend. Sinds de start van KokxDeVoogd heeft hij zo al ruim 150 opdrachten gedaan. Veel regionale samenwerkingsverbanden zijn onder zijn aanvoering tot stand gekomen.

Ben werkt integer, gedegen en transparant. Hij is standvastig, heeft statuur en impact, kan integraal denken en werken en is doelgericht. Ben investeert veel in de relatie, maakt gemakkelijk verbinding, geeft zijn volledig commitment en biedt zijn opdrachtgevers graag comfort. Bij hem is de opdracht in vertrouwde handen; je weet wat je krijgt en dat is altijd van hoge kwaliteit.