Arthur Cremers

  a.cremers@kokxdevoogd.nl
 088 – 11 64 000 
  06 – 23 98 74 60
LinkedIn

 
 
Hoe je Arthur Cremers herkent
 

Het motto van Arthur is ‘keep it simple, stupid…!’ Als procesbegeleider en adviseur werkt Arthur vanuit de filosofie om bij complexe opdrachten altijd weer terug te gaan naar de essentie. Wat is de vraag achter de vraag? Arthur neemt zijn directe omgeving mee in een oplossingsgerichte aanpak en zoekt daarbij ruimte voor onconventionele oplossingen. Arthur werkt zowel aan opdrachten die intern georiënteerd zijn – organisatie ontwikkeling – als extern – maatschappelijke opgaven.

De procesaanpak van Arthur is gebaseerd op zowel ‘de mens’ als ‘de inhoud’. In een opdracht ligt de prioriteit altijd in eerste instantie bij de mensen – bestuurders, medewerkers en omgeving – die direct betrokken zijn. Daarna verdiept Arthur zich in de inhoud, om vanuit beide elementen te komen tot een heldere procesaanpak. Arthur schakelt snel tussen hoofd- en bijzaken en weet op die wijze zijn omgeving mee te nemen in de kunst van ‘aan de bal blijven’.

Arthur heeft ruime ervaring met bestuurlijke advisering en leiding geven en kan vanuit die achtergrond als vanzelf bepalen welke rol voor een bepaalde opdracht nodig is. Daarnaast is Arthur zich steeds meer aan het ontwikkelen in de verschillende onderdelen van Agile werken. Zowel in een rol van ‘Product Owner’ als ‘Scrum Master’ heeft Arthur veel kennis en enthousiasme over te dragen.

 

 

Publicaties Arthur Cremers