Ontketen De Kracht-Dag

Eén intensieve dag voor uw bestuur.
Grip op de vele perspectieven op uw transities.

Hoe leidt uw gemeente alle transities in goede banen? Als gemeentesecretaris speelt u een cruciale rol bij alle verande­ringen in uw regio en uw gemeente. U bent de spin in het web die moet zorgen voor samenhang in veel uiteenlopende en overlappende maatschappelijke vraagstukken. Woningbouw. Energie. Klimaat. Water en bodem. Het is noodzakelijk, maar niet vanzelfsprekend om de juiste sleutelpersonen en perspectieven samen­ te brengen. Boven en buiten de waan van de dag. Precies daarvoor ontwikkelden we de Ontketen De Kracht-Dag.

KokxDeVoogd biedt u een programma van één dag om die verschillende perspec­tieven te ver­ken­nen. Tijdens de dag creëren we samen een concreet handelingsperspectief in de vorm van een actieplan.

De inhoud van de dag:

Boek nu uw dag en neem met uw college, directie- en/of managementteam de vlucht vooruit:
• Omgevingswet: geest en letter
• Geld besparen door slim kiezen
• Wendbaar werken
• Participatie en interbestuurlijk samenwerken als wettelijke verplichting

In onderling overleg plannen we lunch, borrel en/of diner. De kosten voor het inhoudelijk deel bedragen 498,- euro per persoon. U bepaalt uiteraard de exacte agenda voor de dag, de in uw regio en gemeente relevante casuïstiek en de deelnemersgroep. Dit kan het college van B&W zijn, een directie- of managementteam, maar ook een gemengde groep van bestuurders en managers. We adviseren u daar graag persoonlijk over.

Vier senior adviseurs van KokxDeVoogd verzorgen het inhoudelijk stuk van dag: Ruud de Vries, Arthur Cremers, Harm Borgers en Norbert de Blaay. Het geheel wordt in goede banen geleid door een sprankelende moderator.

Nieuwsgierig geworden naar onze benadering? We gaan graag vrijblijvend met u hierover in gesprek en kneden de formule verder naar uw wensen en noden.

Ruud de Vries, senior adviseur, bel op tel. 06-82 93 53 67 of stuur een mailtje naar r.devries@kokxdevoogd.nl

 

 Meer informatie over de dag, en de vragen die centraal staan? Lees er meer over in de brochure ’Ontketen De Kracht-Dag’.

21137_A4_ontketen_de_kracht-dag_v2


 

 
Blogs en opinie
Overzicht
Wilt u kennismaken of advies?
Neem contact op met onze adviseurs