Facet7 - Snel en toch grondig uw bestuur evalueren

Staat u als bestuur aan de vooravond van een koerswijziging, zoals een fusie of heroriëntatie? Heeft u een evaluatie nodig omdat uw governance code of andere sector-overeenkomst dat voorschrijft? Of wilt u op een objectieve manier de agenda voor de jaarlijkse heidag bepalen en voorbereiden? Als toonaangevende experts op vlak van bestuur en samenwerking ontwikkelden wij, in samenwerking met de juridisch experts van Dirkzwager legal & tax, een nieuw instrument voor evaluaties van Raden van Bestuur en Toezicht: Facet7.

Facet7 is een efficiënte methode met een visuele uitkomst. Facet7 geeft in één oogopslag de stand van zaken binnen uw bestuur weer. De methodiek is sterk wetenschappelijk onderbouwd en is ontstaan op basis van een promotieonderzoek van één van de experts van Dirkzwager legal & tax.

Op basis van enquêtes en interviews over de zeven pijlers van goed bestuur analyseren en visualiseren we de  samenwerking in uw raad of bestuur.

Geen ander instrument op de markt kan zich beroepen op de rijke gecombineerde governance-ervaring van KokxDeVoogd en Dirkzwager legal & tax, zowel juridisch als bestuurskundig vlak. Facet7 is inzetbaar voor zowel publieke als private organisaties.

 

 

Kortom, Facet7 brengt  in kaart wat de sterke en zwakke punten zijn binnen uw bestuur. Op welke onderdelen u kunt optimaliseren. En waar u met uw mede-bestuurders over moet praten, omdat de visies uiteenlopen. Een voorbeeld vindt u hieronder (voor de dimensie ’Institiutioneel’).  

Facet7 is een modulaire aanpak en sluit dus altijd aan op uw wensen en behoeften. Van een lichte, snelle verkenning (ideaal bijvoorbeeld voor ’agenda setting’) tot diepere analyse met een gedegen advies.

Er zijn 3 modules:


Briljant:  Ideaal voor agenda setting en lichte externe evaluaties
Smaragd: Ideaal voor uitgebreide externe evaluaties
Triljant: Ideaal voor diepte-evaluaties en eerste advies mbt bestuursproblemen
 

Benieuwd of u Facet7 kan inzetten om uw bestuur naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel of mail Arthur Cremers op 06-23987460 // a.cremers@kokxdevoogd.nl
 
Meer weten over onze partner Dirkzwager legal & tax en het juridische team achter Facet7? Over onze samenwerking verscheen in mei 2021 een artikel in Samenspraak.
 
Blogs en opinie
Overzicht
Wilt u kennismaken of advies?
Neem contact op met onze adviseurs