KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Renate Giesbers

r.giesbers@kokxdevoogd.nl
088 - 116 40 12
06 - 10 79 08 63
LinkedIn

 
 
Karakter, vakmanschap en maatwerk
 

Als bureaumanager werk ik aan het vormgeven van onze eigen organisatie. Ik zorg ervoor dat de randvoorwaarden voor groei aanwezig zijn. Groei van onze professionals en groei van ons bedrijf als gevestigde naam in de organisatieadvieswereld. Leuk aan dit werk? Het contact met collega’s en het stapsgewijs verbeteren van onze organisatie. Ook door te blijven sleutelen aan onze eigen organisatie zijn wij in staat om onze opdrachtgevers beter te helpen bij hun organisatievraagstukken.  

Hoe ik bij KokxDeVoogd terecht ben gekomen? Ik zocht een startende onderneming van  professionals die een duizendpoot konden gebruiken om de organisatie te begeleiden naar de volgende stap. Bouwen aan een startende en groeiende onderneming geeft mij energie en voldoening.

Mijn favoriete plaats in Nederland is de glasblazerij in Leerdam, vanwege de voelbare aanwezigheid van creativiteit, vakmanschap en warmte. Ik heb een voorliefde voor karakteristieke panden, gebouwen waar een verhaal aan vastzit. Zelf woon ik in een oud pakhuis in Gorinchem, waar ik mij inzet voor de Stichting Stadsherstel Gorinchem. Wij herstellen beeldbepalende gebouwen in de oude binnenstad.

Ik zet mij niet in voor deze stichting omdat ik vind dat alles altijd bij het oude moet blijven, maar omdat de panden die wij herstellen karakter en vakmanschap uitstralen. Geen van deze gebouwen is hetzelfde. Dat trekt mij ook aan in KokxDeVoogd. Een jong en ondernemend bedrijf met karakter, waar vakmanschap en maatwerk centraal staan. Geen vraag aan ons is hetzelfde en daarom zijn onze antwoorden dat ook niet.  

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.