KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Norbert de Blaay

n.deblaay@kokxdevoogd.nl
088 - 116 40 01
06 - 21 22 49 00
LinkedIn

 
 
Gids in het niemandsland tussen de bestuurslagen
 

Om de uitdagingen van morgen aan te gaan zal de publieke sector zichzelf steeds opnieuw moeten uitvinden. Aan de bestuurlijke structuur in Nederland, het zogenaamde ‘huis van Thorbecke’, zal voorlopig niets veranderen. In mijn ogen wordt de samenwerking tussen overheden daarom steeds belangrijker. Tussen de verschillende bestuurslagen in is er ruimte om samen aan nieuwe opgaven te werken. In deze ‘niche’ is KokxDeVoogd actief: wij zijn de gids die publieke organisaties kan helpen bij het verkennen van het niemandsland tussen de verschillende bestuurslagen en het zoeken naar mogelijkheden voor samenwerking. 

Ik krijg er energie van om samen met organisaties richting te kiezen in hun samenwerking met andere organisaties. Ik stel de juiste vragen, zoek naar ruimte, scheid feiten en meningen en breng verschillende belangen bij elkaar in één gedragen oplossing. Elke opdracht is uniek en dat zorgt ervoor dat er elke dag uitdaging in mijn werk zit. Het is ontzettend leuk om in een team te werken van mensen die gaan voor één doel: werken aan de dynamische samenwerking tussen publieke organisaties, zodat zij hun veerkracht behouden en samen effectief zijn in het oplossen van maatschappelijke problemen.

Wat ik doe in mijn vrije tijd? Fotografie is een grote hobby van me; vroeger heb ik vele weekenden doorgebracht in de donkere kamer. Wat een avontuur, telkens weer een verrassing als je daar naar binnen stapte. Op zoek naar het maken van een technisch perfecte afdruk: bepalen van de belichtingstijd, kiezen van het papier, ontwikkelen in de verschillende baden. Gelukkig is dat met digitale fotografie allemaal niet meer nodig waardoor ik me meer kan toeleggen op dat geweldige moment dat het verhaal vertelt van een leuke dag of die mooie vakantie.

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.