KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Bas Laan

 b.laan@kokxdevoogd.nl
 088-1164000
 06 - 12 69 97 03
LinkedIn
 

 
 
Mensgericht en praktijkgericht samenwerken
 

Mijn achtergrond als fysiotherapeut en bestuurskundige maakt mij allereerst tot een mensgerichte adviseur. Een goede samenwerking begint namelijk bij een goede relatie tussen mensen. Daarnaast ben ik ook een praktijkgerichte adviseur. Ik vind het belangrijk dat beleid op uitvoerend niveau ook daadwerkelijk tot uiting komt. Goede samenwerking tussen overheidsorganisaties is hierin vaak de sleutel. 
 
Hoe ik bij KokxDeVoogd terecht ben gekomen? Mijn masterscriptie heb ik geschreven over samenwerking binnen de zorg. Hierbij heb ik mij specifiek gericht op de samenhang tussen de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Tijdens het schrijven van mijn masterscriptie merkte ik dat het zoeken naar verbeterpunten binnen samenwerkingsverbanden mij energie geeft. Dat is wat mij aantrok in het werk bij KokxDeVoogd: vanuit een integrale blik streven wij er elke dag naar om de samenwerking binnen de publieke sector te verbeteren.
 
In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter, maar kan ik ook tot rust komen door een boek te lezen met wat jaren 80 muziek op de achtergrond.

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.