KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Marie-Thérèse Seignette

mt.seignette@kokxdevoogd.nl
088 - 116 40 16
06 - 23 85 10 34
LinkedIn

 
 
Klaar voor morgen betekent vandaag in beweging
 

Vanuit een passie voor de publieke zaak adviseer en ondersteun ik overheden en maatschappelijke organisaties zodat zij hun taken beter kunnen uitvoeren. Ik heb een juridische achtergrond en brede werkervaring als projectleider en manager in de publieke sector. Bij KokxdeVoogd werk ik aan verschillende opdrachten, maar mijn specialisme ligt op HR-gebied.

De ‘staat van morgen’ vraagt van organisaties om in beweging te komen en de toekomst met open vizier tegemoet te gaan. Dit vergt lef, innovatiekracht en flexibiliteit. Het ontdekken van de staat van morgen heeft iets avontuurlijks en dat past bij mij. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen in organisaties beweegt en goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dat helpt mij om bestuurders en managers te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het bedenken van slimme en innovatieve oplossingen.

Om klaar te zijn voor morgen moet je vandaag in beweging komen. Bewegingsruimte is dan wel een vereiste. Ik vind het daarom belangrijk dat er in organisaties ruimte is voor het individu om zichzelf te ontwikkelen. Als er geen bewegingsruimte is voor medewerkers, komt de organisatie als geheel ook niet in beweging. Dat typeert mijn werkwijze: ik heb oog voor mensen in organisaties en creëer hierdoor betrokkenheid en draagvlak. Dat is een belangrijke succesfactor voor het laten slagen van veranderingen in organisaties.

Waar ik blij van word? Schaatsen op natuurijs!

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.