KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Elise van Leest

e.vanleest@kokxdevoogd.nl
088 - 116 40 06
06 - 41 12 07 28
LinkedIn

 
 
Veranderen doe je door in mogelijkheden te denken
 

De boeken van Berthold Gunster over ‘Omdenken’ inspireren mij in mijn werk als organisatieadviseur. Denken in mogelijkheden in plaats van in problemen, dat is wat ik bij KokxDeVoogd elke dag doe. En dat is ook het leuke aan ons werk. Veranderingen tot stand brengen doe je niet door te focussen op de beren op de weg, maar door mensen in mogelijkheden te laten denken.

Dat is soms best lastig, aangezien opdrachtgevers vaak met een ‘probleem’ bij ons komen. De kunst van het ‘omdenken’ is om het probleem te accepteren en vervolgens om te vormen tot een nieuwe mogelijkheid. Dat is in elke opdracht die ik doe opnieuw weer een uitdaging.

Ik heb een bestuurskundige achtergrond en ben een allround adviseur en procesbegeleider, maar specialist als het gaat om ontwikkelingen in het fysieke domein, met name rond de Omgevingswet en Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Mijn kracht ligt in het feit dat ik in de organisaties van onze opdrachtgevers impact heb door mijn inzet, betrokkenheid en het plezier dat ik heb in mijn werk.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk? Invloed hebben op het openbaar bestuur en hiermee maatschappelijke verandering teweeg brengen. Daarnaast haal ik veel energie uit het contact met de mensen waarmee ik werk, mijn collega’s en de mensen die ik ontmoet bij opdrachtgevers. 

Ook in mijn vrije tijd steek ik graag tijd en energie in de mensen om mij heen. Samen genieten van de mooie dingen in het leven: een hapje eten, goede muziek of een mooie wandeling.

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.