KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Arthur Cremers

  a.cremers@kokxdevoogd.nl
 088 – 11 64 000
   06 – 23 98 74 60
LinkedIn

 
 
Keep it simple, stupid!
 

Ja, de Amerikanen kunnen het zo heerlijk direct zeggen: keep it simple, stupid! En toch, dit motto – dat mij enorm aanspreekt – is een van de lastigste opgaven binnen het publiek domein om echt te realiseren. We hebben het met z’n allen soms zo enorm ingewikkeld gemaakt. Planning and control waar soms niet op te sturen is, structuren die belemmeren en protocollen die initiatief afremmen… Terug naar de essentie is voor mij dan ook een belangrijke leidraad in het adviesvak. Soms is er voor een ingewikkeld probleem alleen een complexe oplossing. Maar al te vaak is het ook mogelijk om te kiezen voor de eenvoud. Ik zal met mijn opdrachtgevers altijd op zoek gaan naar de ‘vraag achter de vraag’ en ruimte zoeken voor onconventionele oplossingen. Soms met tact, soms meer direct, maar uiteindelijk probeer ik altijd ruimte te vinden voor het echte gesprek.

Het mooie van het adviesvak is om voortdurend te werken aan kennis en ervaring die voldoet aan ‘state of the art’ oplossingen. Binnen KokxDeVoogd werk ik samen met collega’s die elk met dezelfde passie werken om opdrachtgevers echt verder te helpen.

Waar kan je mij wakker voor maken, buiten het werk om? Frankrijk, wielrennen en mijn gezin. En dan liefst ook nog in combinatie met elkaar; op vakantie en met een mooi glas rode wijn erbij. Het leven is niet zo moeilijk…

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.