KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau
voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.
 

Angela Ottenhof

a.ottenhof@kokxdevoogd.nl
088 - 1164000
06 - 10 45 92 01
LinkedIn

 
 
Anders naar de dingen kijken!
 

Anders naar de dingen kijken, nieuwsgierig zijn, pragmatisch denken en vervolgens met frisse ideeën en oplossingen komen. Dat kenmerkt zowel mijn eigen werkwijze als die van KokxDeVoogd. Als managementassistent houd ik mij bezig met bureaubrede werkzaamheden en kan ik mijn ambitie en creativiteit inzetten voor de ontwikkeling van ons bureau. Dat geeft mij energie.

Wat ik zo leuk vind in mijn werk is dat ik een rol heb tussen onze adviseurs en onze opdrachtgevers. Het persoonlijke contact met mijn collega’s en onze opdrachtgevers vind ik inspirerend. Service bieden en meedenken staat voor mij centraal. 

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd? Het liefst snelle dingen en dingen snel doen. Zoals bijvoorbeeld squashen, racen, opstijgen in een vliegtuig of snel denken. Maar ik vind het ook heerlijk om te mijmeren met een goed boek, vrienden te ontmoeten en samen met hen leuke dingen te doen.

Daarnaast ben ik gek op kleur. Mooie, heldere kleuren die je terugziet in de zon, de zee, het strand of een regenboog. Curaçao is daarom ook mijn favoriete plek op aarde; rijk aan kleur, zoals de turquoise zee, de baai met schildpadden en de zon die volop schijnt!

KokxDeVoogd is gevestigd in Houten. KokxDeVoogd is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 54502276, met BTW nummer NL8513.30.563.B01.