Routebeschrijving

Eigen vervoer

Vanuit de richting Amsterdam (A2)

U volgt de A2 richting Utrecht tot aan knooppunt Oudenrijn. Bij knooppunt Oudenrijn de afslag A12/Arnhem volgen. Vervolgens direct de parallelbaan op richting A27 Houten. Bij knooppunt Lunetten de afslag A27 Breda nemen. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten*.

Vanuit de richtingen Eindhoven/Den Bosch/Breda (A2 en A27)

U volgt de A2 of A27 richting Utrecht tot aan het knooppunt Everdingen. Via de A27 vervolgt u de weg richting Amersfoort. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten*.

Vanuit de richtingen Den Haag/Arnhem (A12)

U volgt de A12 tot aan het knooppunt Oudenrijn. Bij knooppunt Oudenrijn vervolgens direct de parallelbaan op richting A27 Houten. Bij knooppunt Lunetten de afslag A27 Breda nemen. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten*.

Vanuit de richting Amersfoort

U volgt de A28 tot aan het knooppunt Rijnsweerd.  Hier gaat u de A27 op richting Breda. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten*.

Vanuit de richting Hilversum (A27)

U volgt de A27 richting Breda. Op de A27 neemt u afrit 29, Houten*.

* Algemene routebeschrijving vanaf afslag Houten

U bereikt ons via de rijksweg A27, afrit 29 afslag Houten. Rijd richting Houten en sla bij de tweede verkeerslichten rechtsaf. U komt uit op de rondweg om Houten heen. U volgt de borden richting kantorenpark De Molenzoom. Bij de derde verkeerslichten gaat u linksaf. U komt hier op een kleine rotonde, hier neemt u de tweede afslag (=linksaf). Dan komt er weer een rotonde, hier neemt u ook de tweede afslag (=rechtdoor). U rijdt onder het spoor door tot aan de volgende rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag richting kantorenpark De Molenzoom. U rijdt dan op De Molen. De tweede straat aan uw rechterhand is de Kokermolen. Parkeren kan naast het kantoor.

In Houten kunt u per auto alleen via de rondweg een wijkdeel inrijden. Tussen de wijken onderling is geen verbinding.

Per trein 

U verlaat het perron, gaat de trap af richting “de Molen” of “de Slinger”. U komt uit in het fietsentransferium en volgt de borden naar de uitgang richting de bussen. U loopt nu op De Molen en vervolgt uw weg. 
Na ca. 400 meter vindt u de Kokermolen aan uw linkerzijde. Aan het einde van deze straat ziet u ons kantoor (spiegelramen met de naamsvermelding: Houtens Hart XL).

Over KokxDeVoogd

KokxDeVoogd is een organisatieadviesbureau voor overheden en maatschappelijke dienstverleners.